Kersenclafoutis
Vandaag een post over het maken van ‘clafoutis’. Het onderwerp past in twee categorieën, namelijk Recepten en Garden & Outdoor. Hier vind je deze post dan ook terug.
Eigenlijk weet ik nog niet eens zo lang dat bakken echt leuk is. Elk weekend als het mooi weer is, probeer ik iets vers te maken voor de gasten op ons terras. Zo stond er afgelopen weekend kersenclafoutis op het bord!
Voor de clafoutis hebben we kersen gehaald op de markt in Haren. In onze nieuwe webshop Garden&Outdoor willen we ook kersenbomen gaan verkopen. Vermoedelijk worden dit de nieuwe rassen Regina en Kordia.
KERSENCLAFOUTIS
|
|
* Ik heb de clafoutis 50 min. in onze oven gehad. Ik vind dat deze dan net iets mooier bruin wordt.
Bestrooien met een beetje poedersuiker en …… genieten maar! Mmm………! Als je nog een goed recept voor clafoutis hebt met andere vruchten, laat het mij weten. Je reacties kun je onder deze post kwijt.
LOVE